m’n vader kwam langs!!

zoals de titel al ligt suggereert, kwam twee wekendsc00142 geleden mijn vader langs! In de ochtend van 26 januari vertrokken ik, de driver en Els dus naar het vliegveld om hem op te halen. Het was een rare rit omdat ik gewoon nog niet helemaal kon g
eloven dat ik mijn vader die dag na anderhalve maand weer ging zien. Natuurlijk bleek op het vliegveld dat zijn vlucht vanaf Hyderabad te laat was en moest ik nog even wat langer wachten om mijn vader te zien. Maar toen was hij er eindelijk en kon ik hem na anderhalve maand weer een grote knuffel geven (:.

Toen we terugkwamen op het project stonden de kinderen en de Fathers al klaar om mijn vader ruimhartig te ontvangen. Daarna heb ik m’n vader even rondgeleid, heeft hij de kinderen ontmoet, de kokin ontmoet en heeft hij zelfs nog even meegedaan met voetbal.

Ddsc00059ie avond hebben de kinderen, de Fathers en Els in het geheim een welkoms show voorbereid en opgevoerd tot grote verbazing van mij en mijn vader. Aan het einde gaf mijn vader toen ook nog een mooie speetch en chocolaatjes voor de kinderen.

De dag daarna gingen ik en mijn vader na de kinderen naar school gebracht te hebben op reis naar het toeristische stadje Mamallapuram, waar we die nacht bleven slapen. Daar Hebben we toen een hoop mooie oude tempels bekeken die in de rotsen waren uitgehouden. Verder zijn we naar een vuurtoren geweest en hebben we het grootste zeeschelpen museum van India bezocht. Ook hebben we het strand vaak bezocht, heerlijk gegeten en heb ik na anderhalve maand weer een bier op (:.

Daarna was het alweer tijd op gedag te zeggen en na opdsc00082 het vliegveld een (te) grote hoeveelheid selfies gemaakt te hebben met mijn vader zeiden we gedag en begon ik aan mijn reis terug gaar het project.

Daarna was de weer relatief rustig. Behalve op dinsdag toen ik en Els met Father Majella mee gingen naar een grote school gerund door Saliciaanse zusters. Daar werden we door de kinderen letterlijk drie lagen dik omringt en de oren van het lijf gevraagd. het was  een erg vreemde maar heel leuke ervaring. Toen we weg gingen bleken ze ons zelfs zo leuk te hebben gevonden dat twee meisjes ons beide om onze handtekening vroegen die we natuurlijk gegeven hebben.

kortom een SUPPERLEUKE WEEK, al helemaal voor mij gezien mijn vader langs kwam, waardoor het bijna was alsof ik weer even met jullie allemaal op het thuisfront was (:.dsc00027

Advertenties

Een gedachte over “m’n vader kwam langs!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s