Eindelijk een nieuwe blogpost!!!

Sorry voor de lange tijd zonder blogpost, we wouden wel een blogpost doen maar op zijn studends kwam het er telkens maar niet van. Daarom nu een suppersnelle samenvating van de afgelopen weken.

Niet lang na de laatste blogpost gingen wij met de Father mee naar zijn geboorte stad, Velur waar we majela’s familie hebben ontmoet en een trouwerij mochten bijwonen in een kerkje te midden van de bananenplantages. Ook hebben we daar een koloniaal fort bekeken. Het hoogtepunt van Velur was echter de golden temple, wat een groot temple complex is met in het midden een tempel voledig bedekt met 1500 kilo goud. Zoals je je kan voorstellen was dat redelijk imposant om te zien.

Een paar weken later kwam de vader van Els langs. De week voor zijn komst was Els al flink in de weer met de voorberijdingen (kon zelf niet meedoen want ik was flink ziek die week) . Bij aankomst werk Els haar vader warm onthaald met een flinke show vol dans en zang. over het bezoek van Els haar vader kan ik verder niet zo heel veel zeggen gezien Els en haar vader samen op reis gegaan zijn wel kan ik zeggen het bezoek hier erg gezelig was, en dat ik erg heb genoten van de M en M’s die hij had meegebracht (: . Daarna volgde een redelijk rustige periode waarin alles eigelijk zo zijn ganetje ging.

Het eerstvolgende grote ding was onze trip samen met Father majela naar de stad waar wij (perongelijk) voor het eerst India waren binnengekomen, Bangalore. In bangalore zijn we naar de safariedierentuin geweest, hebben we een prachtig park bezocht en het al met all gewoon heel gezelig gehad. Daarna ga ging ik in mijn eentje nog door naar mysore en Els in haar eentje terug. In mysore heb ik een mooie bergtempel en een schiterend paleis vol met olifanten bezocht. Voor Els was de terugweg echter wat minder, al helemaal omdat bij aankomst ze door een groep straathonden werd lastig gevallen.

Het weekend daarop gingen we na veel plannen met alle jongens naar de Chennai dierentuin. Voor de meeste Jongens was dit de eerste keer naar een dierentuin. Tijdens de 3 uur trienreis naar de dierentuin kon hun entousiasme dan ook niet stuk (Ze bleven maar ongelovend vragen of hun favoriete dier er ook zou zijn (als ik een roepie zou krijgen voor elke keer dat ze vroegen of er ook leeuwen waren zou ik rijk zijn)). Je kan je dan ook wel voorstellen hoe entousiast ze wel niet waren toen ze hun favoriete dier dan ook echt zagen. Toen een tijger ook nog eens een flinke grom liet horen waren ze al helemaal gelukkig. Kortom voor zowel de jongens als voor ons was het een onvergetelijke dag.

En dan komen we bij een minder leuk stuk, want zoals jullie mischien al gehoord hebben is Els in de nacht van 8 op 9 april naar Nederland vertrokken. Wel is er hier nog een mooie afscheids seremonie gehouden om haar te bedanken en hebben we nog 3 heerlijke dagen in Chennai doorgebracht waarvan we allebij enorm genoten hebben. Daarna was het erg moeilijk gedag zeggen op het vliegveld want na 4 maanen samen op reis raak je erg aan elkaar gehecht. Het voelde dan ook als het afscheid nemen van een zus )’:

en dan landen we aan bij de afgelopen weken waarover ik een aprate blogpost zal plaatsen.

 

Advertenties

2 gedachtes over “Eindelijk een nieuwe blogpost!!!

  1. GEA MENSINK zegt:

    Super dat je lieve moeder zeer binnenkort hoopt te komen!Lekker samen erop uit!!Geef haar maar een knuffel van mij,en voor jou een brassa van mij.Goed dat je niet bij de pakken neer gaat zitten.Schijn een helder Licht daar in de donkere duisternis.Vertel de jongens veel van de Heere Jezus,zodat ze Hem leren kennen.Zoek samen Gods Koningkrijk!!!Hartelijke groet,Gea.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s